Catégories
Arts & Entertainment::Music

The Hidden Gem Of Ormekur Til Hund

Meget høje græskar (2000 æg pr. Gram eller højere) bør drøftes med en dyrlæge for en behandlingsplan. Pro tip: Dormingsbehandling i krystalform kræver ofte gentagen dosering over flere dage, så sørg for, at du har nok af dine kattes favorit mad, inden du starter kurset. Timian er en ikke-giftig plante for katte og kendt for at hjælpe med at bekæmpe tarmparasitter. Under alle omstændigheder er her 5 alle naturlige og hjemmelavede midler, der skal kombineres for at bekæmpe tarmparasitter i vores kattevenner. Hvidløg har mange dyder, da det giver mulighed for at bekæmpe svampe, vira eller bakterier. Hvis du vil bruge den som en aformer, skal du blande 1/4 hvidløgfedt om dagen med maden til din tomcat (du kan også blande den til at lave et pulver eller en juice) i cirka 4 dage. Knus dem og bland dem med din kats mad (en ske om dagen, svarende til 4 frø) i en uge.

I løbet af denne tid skal du give din kat en bedst mad ved, hvordan man laver kattefoder. Våd kattefoder fungerer godt, ligesom dåse fisk. Krystaller laves til at blive blandet med din katteføde. Spot on skal påføres i en lige linje ned langs rygsøjlen, startende bagpå din kattehals og afsluttes mellem hans skulderblade. Deworming injektioner udføres subkutant – lige under huden, så den bedste placering på dit kæledyr er skrubben af ​​hans hals, hvor der er masser af overskydende hud og er ude af vejen for tænder og kløer! Med flere og flere sygdomme, der kommer til livet, kan man ikke benægte, at vi alle har brug for en ændring i livsstil – især i den mad, vi spiser – for at nå vores mål. Lav et lille pulver og drys en spiseskefuld mad på dit kæledyr en gang dagligt i 4 dage.

Hvis han bjælker, er du nødt til at tvinge lidt ved at åbne munden og indføre tabletten bag kattetungens bul, så han sluger hurtigt. Du behøver ikke systematisk at gå til dyrlægen for at aforme din kat. Deworming dræber alle orme, der har lagt sig i fordøjelsessystemet. Dette vil begrænse antallet af parasitter udsat for lægemidlerne og bremse udviklingen af ​​resistens. Tag sprøjten ud og brug let tryk på sprøjten ind i midten af ​​pyramiden af ​​huden Ormekur til kat uden recept ca. 1 – 2 cm dyb. Du skal kun føle modstand, da sprøjten bryder det ydre hudlag. Det lærer kun hesten, at modstand fører til, at du stopper. Tab af blod fører til et fald i hæmoglobinniveauet og forårsager anæmi. Når de er parasiteret, kan katte udvise symptomer som tab af vitalitet, vægttab, alvorlig katte-diarré eller meget kedelig pels. De mest almindelige tarmparasitter, der findes hos katte, er rundorm.